Schüssler Tuzları: Zayıflayın Ve Zayıf Kalın

Schüssler Tuzları ile zayıflayın ve zayıf kalın! Burada, kendi ideal kilonuza giderken Schüssler Tuzları’nı nasıl mantıklı bir şekilde kullanabileceğinize dair bir genel bakış görebilirsiniz.

🔎 Öncelikle metabolizmanızı değiştirmeye başlamayı kolaylaştırmak için Schüssler Nr3 ile ilk kıvılcımı elde edebilirsiniz.
Schüssler Nr3 oksijenin vücutta taşınmasını destekler. Bu nedenle metabolizmayı uyaran ana biyokimyasal ajandır. Günde 7-10 tablet ile başlayın ve bir hafta sonra metabolik tedaviye geçin.

🔎 Burada odak noktası Schüssler Nr4,Nr8,Nr9,ve Nr10’dur.

🔎 Schüssler Nr4 kimyasal zehirlerin yok edilmesini destekler. Kimyasal zehirler metabolizmayı engeller ve kilo kaybını daha da zorlaştırabilir. Bu durumda iyi bir karaciğer desteği önemlidir. Karaciğer insanlarda en büyük bezdir ve Schüssler Nr4 bütün bezlerin çalışmasını destekleyen tuzdur. Aynı zamanda protein metabolizmasını da destekler.

🔎 Schüssler Nr8 ; Su dengesini düzenler ve bu nedenle detoksifikasyonda önemli bir işleve sahiptir. Maddelerin atılması için bir taşıma aracı olarak su , böbreklerin kaynağıdır. Ve bu nedenle asit-baz dengesini destekler. Çok veya tam tersine az susuzluk mineral ihtiyacının işaretidir. Tuzlu yiyeceklere olan iştah bu tuza olan ihtiyacın önemli bir işaretidir. Yenilenme, detoksifikasyon ve metabolik fonksiyonların sağlanabilmesi için günde 1,5-2 litre su tüketilmesi gerekmektedir.

🔎 Schüssler Nr9; Asitleri parçalamaya yardımcı olan fonksiyonel ajandır. Vücuttaki aşırı asitliği giderir. Vücuttaki uzun süreli aşırı asitlik, yağ yakımını sınırlar ve dolayısıyla kilo kaybını engelleyebilir.
Schüssler Nr9’a duyulan ihtiyaç aynı zamanda yağlı saçlar ve sivilceler şeklinde görülür. Canınız tatlı mı yoksa yağlı bir şey mi çekiyor? Buda Nr9’a olan ihtiyacın bir göstergesidir.
Schüssler Nr9 içine düştüğünüz kısır döngüden çıkmanıza yardımcı olur. Akut durumlarda her 5 dakikada 1 tablet emilir.

🔎 Schüssler Nr10; Kilo vermek her zaman detoksifikasyon anlamına gelir. Zararlı maddeler de yağ dokusunda birikerek yağ yakıldığında açığa çıkar ve atılması gerekir. Bu, karaciğer ve bağırsaklarda artan bir yük anlamına gelir. Göz kapaklarınız şişmiş mi ? Kötü kokulu gaz mı var? Bunlar Schüssler Nr10 ihtiyacının bir işaretidir. Schüssler Nr10 bağırsakları destekler. Hem kabızlık hem de ishal için kanıtlanmış bir çaredir. Tip 2 diyabete yardımcı olarak kullanılır.

🔎 Bu metabolik tedavi esnasında şişlik, vücut ağrıları, ciltte kaşıntı gibi semptomların ortaya çıkma olasılığı yüksektir. Böyle bir durumda metabolik tedaviye (Nr4,Nr8,Nr9,Nr10) ek olarak Schüssler Nr6 günde en fazla 5 tablet olarak alınabilir.

Schüssler Tuzları: Zindelik ve Sağlık İçin Bilinçli Bir Tercih

Günümüzde sağlığımızı ve zindeliğimizi koruma arayışında, doğal ve etkili çözümler her zamankinden daha önemlidir. Schüssler Tuzları, bu ihtiyacı karşılayan doğal bir sağlık ve zindelik yaklaşımıdır. Bu yazıda, Schüssler Tuzları hakkında ayrıntılı bilgi edinirken, neden bu tuzların sağlık ve zindelik için bilinçli bir tercih olduğunu anlayacaksınız.

Read more “Schüssler Tuzları: Zindelik ve Sağlık İçin Bilinçli Bir Tercih”

Schüssler Tuzları: Sağlığınız İçin Doğal Bir Enerji Kaynağı

Schüssler Tuzları, vücudunuzun sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için gerekli olan mineral tuzlarının düşük potansiyelleridir. Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler tarafından geliştirilen bu tedavi yöntemi, vücudunuzun hücrelerindeki mineral dengesini yeniden oluşturarak sağlığınızı destekler. Schüssler Tuzları, vücudunuzdaki mineral eksikliklerini tamamlar ve hücrelerinizin optimum düzeyde çalışmasına yardımcı olur.

Read more “Schüssler Tuzları: Sağlığınız İçin Doğal Bir Enerji Kaynağı”

Adres

Büyükesat Mah. Saniye Sk. 4/3 Çankaya/ANKARA

Sasfarma

0 (505) 776 70 47

info@sasfarma.com

Serpil Aşar

0 (506) 312 45 45

Uzm.Ecz & Homeopat

SasFarma 12 yılı aşkın bir süredir yüksek kaliteli Schüssler Tuzları’nı ve doğal şifa için kanıtlanmış homeopatik ilaçları ilk olarak Türkiye’ye getiren ve bu alanda binlerce hekim ve eczacıya eğitimler veren 3 eczacı ortaklı bir firmadır.

Copyright © 2023 mmc All Rights Reserved.

X
Add to cart
× Hemen ulaşın.